Lid worden

Wat kost een lidmaatschap?
Jeugdleden (tot 18 jaar)
€99 per jaar

Seniorleden (18 jaar en ouder)
€130 per jaar

Steunend lidmaatschap
€35 per jaar

Studenten
€45 per jaar

Inschrijfgeld: €10,00

Betaling
De Reddingsbrigade Veghel werkt met automatische afschrijving voor het innen van contributiegelden. De automatische afschrijving is gekoppeld aan het lidmaatschap. Ieder lid van de vereniging gaat akkoord met automatische afschrijving. Dit houdt ook in dat een opzegging van de machtiging ook een opzegging is van het lidmaatschap maar dat je nog steeds de verplichting hebt om de jaarcontributie te voldoen.
Iedereen heeft een machtigingsformulier ingevuld en ingeleverd.
De datums voor de automatische incasso van de contributie zijn:
1 oktober
1 februari

Zwemtijden
Wij zwemmen op woensdagmiddag tussen 16.00 en 21.00. Alle trainingen duren een uur. Afhankelijk van de leeftijd zullen we nieuwe leden indelen bij een bepaald brevet en in een bepaald uur. De verdeling is (ongeveer) als volgt:
16.00 – 17.00: 6 t/m 9 jaar
17.00 – 18.00: 10 t/m 13 jaar
18.00 – 19.00: 14 t/m 16 jaar
19.00 – 20.00: Vanaf 16 jaar
20.00 – 21.00: Trimgroep

Proeflessen
Wil je eerst een paar proeflessen meedraaien? Dat kan natuurlijk! Neem even contact op met opleidingen@reddingsbrigadeveghel.nl of vul het contactformulier in.

Lid worden?
Denk je erover om lid te worden van onze vereniging? Je kunt je inschrijven door dit inschrijfformulier in te vullen. Om de contributie te incasseren hebben we een incassomachtiging nodig. Na inschrijving via het digitale formulier ontvang je een bevestigingsmail met het incassoformulier. Graag deze invullen en ondertekenen. Je mag deze uitprinten of digitaal op de computer invullen. Graag daarna het digitale formulier of de scan/foto retourneren aan ledenadministratie@reddingsbrigadeveghel.nl.

Lukt dit niet, dan kun je hier ons oude inschrijfformulier downloaden en handmatig invullen. Deze mag op het zwembad bij de instructeur ingeleverd worden. Eventueel hebben we op het bad ook nog formulieren voor je liggen.

Heb je problemen met het inschrijven, mail dan naar opleidingen@reddingsbrigadeveghel.nl.